VIZIONI


Views:
BY
0 COMMENTS


Vizioni im është të jem në gjendje të imitoj përmes veprimeve të mia sa më shumë nga qeniet e mia njerëzore, si mundem.

Kuptova pas dhjetë vitesh punë të vështirë kundër një sistemi që kisha kuptuar se ishte armiqësor ndaj meje që kishte disa gjëra që unë mund të bëja në të vërtetë për t'i rezistuar.

Më në fund kuptova se asgjë nuk më përket mua dhe gjithçka që gjeneratat përjetojnë në historinë e njerëzimit ka të bëjë me momentet dhe interesat përkatëse të pushtetarëve të tokës.

Paqja dhe Lufta janë një nga ato momente kur ata vetë zgjedhin kur t’i sjellin ato në jetën tonë, prosperiteti dhe varfëria janë përsëri zgjedhja e tyre, liria dhe skllavëria jonë….

Nuk mund të them që është diçka e imja pasi duhet ta paguaj përgjithmonë në formën e një zyre tatimore, nuk mund të them që koha ime më takon mua pasi pjesa rezervë që unë përdor nga performanca e kohës time është një produkt në bursat dhe në çdo kohë vlera e saj mund të anulohet, nuk mund të jem më i sigurt nëse koha ime do të mbetet e lirë kur të jem në një kulturë ku imoraliteti është elementi i tij mbizotërues.

Unë nuk mund t'i besoj evolucionit të kulturës dhe shkencës, pasi ato domosdoshmërisht janë hequr nga imoraliteti i fitimit dhe interesit.

Kuptova që nëse kjo kulturë vendos që tufa të përjetojë situata krize, nuk do të kem shumë mundësi të jem në gjendje të zgjedh se si do të mbijetoj.

Kuptova që në një kohë krize të madhe është e kotë të themi se kjo është e imja kur fqinji juaj nuk do të ketë asgjë, kuptova që kjo është gjithashtu një pjesë e planit të tyre për t'u kthyer kundër njëri-tjetrit.

Me fjalë më të thjeshta, konceptet rrënohen sipas momenteve dhe krizës që Elit dëshiron t’i sjellë njerëzimit.

Nëse jeni në një kohë të trashjes dhe qetësisë dhe paqes, atëherë po ju mund të thoni që diçka është e imja, por nëse jeni në një kohë korrjes dhe krizë të vështirë duhet të keni menjëherë edukimin dhe vetëdijen për të kuptuar se nëse vazhdoni me përrallën ata kanë implantuar brenda jush në kuptimin e pasurisë ju do të bëheni një gur i fortë i atyre që do të luftojnë shokun e tij në mënyrë që të mos vjedhin prej tij atë që është teorikisht e tij.

Shteti ka të drejtë të vjedhë nga ju që të marrë nga ju dhe atje askush nuk flet kur një prind i një fëmije që është i uritur përpiqet të vjedhë pulën tuaj do të zemëroheni .... Dhe ky është një edukim plotësisht i gabuar është ai pozicion i ndërgjegjshëm plotësisht i gabuar që përsëri ata që ju kontrollojnë ju vendosin brenda jush.

Farë mund të bëj që të kem 50 dele dhe një mijë pula dhe 5 hektarë kopsht perimesh për të ushqyer familjen time nëse në fshat ose në qytet jam unë si ata ata janë më të paktët ..... Jam i sigurt se do ta gjej veten përballë një ushtrie nga njerëzit e uritur që janë qeniet e mia njerëzore ..... dhe ndërsa normalisht që natyra ime duhet të kujdeset edhe për këta njerëz, me edukimin e gabuar të kësaj kulture do ta kthej armën time drejt tjetrit ..... Dhe kjo është kështu shumë pa kuptim dhe kaq shumë gabim.

Kështu që unë ëndërroj për veprimet e mia shpejt duke treguar qeniet e mia njerëzore se egoja dhe imja në një kohë krize të thellë në njerëzim është mënyra e sigurt për të përballuar momentet më të vështira në histori.

Ndërsa nëse menjëherë i përvetësojmë të gjithë me një logjikë të zakonshme dhe të thjeshtë që gjithçka duhet t'i përkasë të gjithëve, që nëse të gjithë duam që së bashku të harrojmë minierën dhe egon dhe të na kalojnë tek ne do të kemi mundësinë të mbijetojmë në këtë krizë të caktuar të njerëzimit.

Si aktivist, si një person që reagon, si një njësi që ka rezistuar në shumë mënyra të ndryshme për kaq shumë vite, kam arritur në përfundimin se mënyra e vetme e vërtetë për t'i rezistuar secilës njësi është të kalosh në jetë.

Aleati ynë i vetëm i sigurt dhe i vërtetë është vetë jeta dhe natyra, Everythingdo gjë tjetër është krijuar sisteme të një shoqërie e cila fatkeqësisht nuk kontrollohet nga ne, e vetmja pasuri që kemi është koha jonë dhe ajo që do të arrijmë brenda saj. koha për të ofruar atë që ne e quajmë realitet.

Do gjë tjetër është skenarë dhe fantazi fantastike, vizione dhe ëndrra të krijuara nga ata që përfitojnë nga klientët e tyre ...

Nëse keni nevojë për një palë të tretë për të pirë ujë dhe një tjetër për të ngrënë, nuk do të jeni kurrë një person i lirë, të rimarrni lirinë tuaj dhe të ndërpresë mjetet e shantazhit që janë krijuar mbi ju do të duhet të shkoni drejtpërdrejt dhe të masazhohen. në ofertën e jetës pa menduar përsëri se diçka është e juaja ..... sepse sa më shumë herë të mendoni për të aq më shumë zgjohet klienti brenda jush dhe aq më shumë ata që ju kontrollojnë do t'ju mposhtin.

Unë kam provuar shumë, por shumë, kam humbur vërtet aq shumë ... nuk do të më besonit po të të thoja ... dhe e gjithë kjo për të arritur lirinë e të gjithë neve, unë dështova sepse e bëra atë në mënyrë të gabuar, gjithmonë dëshiroja të isha Unë isha fillimi dhe isha ai që do të paraqitesha, mund të mendoja tani që po ndiqja lavdi ... Të gjitha hapat e gabuar.

Ju nuk mund të pajtoheni me ta dhe unë e di se vetëm kjo frazë që po ju them ju shqetëson brenda jush, por është një realitet përmes përvojës dhe përpjekjes sime dhjetë vjeçare. Shtë një e vërtetë zgjimi që aktualisht po merrni dhe kurseni kohë pa kosto.

Pavarësisht sa mendoni, pa marrë parasysh sa revolucione, pavarësisht sa revolucione vijnë në kokën tuaj ose sistemet, metodat, mënyrat, ideologjitë ... ata do të jenë kujdesur që të jenë atje ose sepse e kanë parashikuar atë ose për veprimet tuaja dhe informacionin tuaj do të aftësoni ata të gjejnë një mënyrë për të mbrojtur veten ..... për sa kohë që përpiqeni të sillni më shumë njerëz për të bërë atë që mendoni se është e drejtë ata do të kujdesen të krijojnë platformën me të cilën do të përballen
Kështu që unë zgjodha dhënës të drejtpërdrejtë të mos përdor asnjë fjalë, të mos shpjegoj në thellësi, në çfarë dhe pse, të mos vendos ndonjë gjë që ndan nga ideja qendrore .... Kjo do të thotë, të mos konsumohet në kuptime të gabuara ose keqkuptime.

Zgjodha të mos dua që dikush ta ndjekë atë mbi përmbajtjen, domethënë të mos jetë një formë e thirrjes por të jetë një formë e veprimit personal që nëse ndodh që të jetë imitim mirë nëse nuk ndodh sidoqoftë unë kam gjetur të vërtetën time personale.

Për shkak të përvojave të mia, unë zgjodha procesin e operimit pa kokë ...... një akt, një imitim pa ju bërë një udhëheqës pa rregulla të veçanta, vetëm një ofertë të vërtetë për aleatin tim të vetëm, që është jeta, në mënyrë që ta bëj atë mbrojtja ime kundër armikut tim .... Asgjë më shumë asgjë më pak.
Mund të shpjegoja në thellësi të madhe ndikimin dhe aksesorët e lëvizjes sime, mund të shpjegoja se çfarë saktësisht po shkakton kaos dhe si po përpiqet të sjellë sisteme të reja të ekuilibrit dhe rendit pas entropisë, por nëse do të isha unë do të detyrohesha ta përdorja përsëri. koncepte dhe fjalë që mund të funksionojnë ndryshe në secilin prej nesh dhe që do të ishin përçarëse dhe do të na largojnë nga e vërteta e vetme e vërtetë.

E tëra çfarë duhet të bëj është të flas për ëndrrën time, tani do të përdor letrën e pikturuar të rreme, për të cilën mendoja se i përkiste mua, për të krijuar ku dhe si mund të krijoja burime natyrore të jetës.

Në fazën e parë do të sigurohem t'i jap tokës farërat e saj që i duhen me seleksionim natyror për t'i adoptuar ato si një nënë e shkëlqyeshme dhe t'i bëjë ato të rriten. Dhe këtë do ta bëj kudo ... Kudo ku i përkas.

Nuk po flas për procesin e shkuarjes në fushën time për ta kultivuar, po flas për procesin e kujdesit kudo që ka tokë për t’i dhënë asaj një shans për të mbushur me jetë.

Disa që lexojnë tani mund të mendojnë për kundërshtimet e para si mohimi i parë, nuk më intereson aspak ..... Unë e di fuqinë e natyrës dhe e di se nëse vazhdoj në ndonjë problem, vetë jeta do ta tejkalojë atë.

Në një qytet me shumë çimento mendojmë se nuk ka tokë të mjaftueshme por harrojmë që të gjitha qytetet kanë shtretër lule, ata kanë parqe, kodra dhe male që nëse me kujdes dhe bazuar në të vërtetën në ofertën e jetës ne të gjithë bëhemi të pandalshëm, atëherë problemi që ata mund të dëshirojnë të pushtetarët në qytete nuk mund të jenë më problem dhe kështu në këtë plan kemi vendosur një frenë të madhe ose një shtyrje të madhe.

Faza tjetër është oferta e jetës, unë ëndërroj ta bëj në zonën time, një vend që aktualisht është i pajetë, është thjesht një vend që qëndron atje pa ofruar asgjë, .. për ta bërë atë të mbushur me jetë nga të gjitha kafshët që Mund të rritem vetë deri në moshë të re, qofshin ato pula, patat apo lepujt e egër dhe sa më shumë .... E di përsëri se fuqia e natyrës është e aftë të kapërcejë të gjitha, por të gjitha problemet.

Mjafton që kurrë të mos lejoj që e vërteta ime për ofertën në jetë të ndalet
Faza tjetër është oferta e kohës, kur keni pasur sukses dhe e keni kthyer lojën dhe tani nga një klient ju jeni bërë një qytetar i zgjuar, kur tani keni provuar në komunikim se gjithçka është vendosur dhe se gjithçka mund të ndodhë dhe se ata nuk mund t’ju ​​bëjnë lehtësisht ju duhet ushqimi për të ju pranoni krime, kur do të jeni të vetë-mjaftueshëm ... e zakonshme nuk është më skllave ...... Atëherë do të keni kohën absolute të tuajën ...... Unë dua që ju të mendoni se koha që nuk keni sot është sepse po ndiqni një letër të pikturuar, por nëse do të të merrja dhe do të futja brenda në qiell, ku nuk ka pasur nevojë që të ketë një çati mbi kokën tuaj dhe nuk duhet të bëjnë më shumë përpjekje për të ngrënë, atëherë ju pa se koha juaj përsëri kthehet në jetën tuaj ndaj tij dhe të shfrytëzojnë të bëjë atë që ju dëshironi.

Unë e di që e gjithë kjo është thelbësore, por nuk e dini se komunikimi që shkon tek ai duke bërë praktikë të përditshme është skandali ku do të bien maskat, ku më në fund do të duhet të ju tregojnë të vërtetën në fytyrën tuaj se ku po shkoni dhe sa. jeni bezdisshëm !!!

 ... Momenti kur keni arritur në jetën tuaj të përdorni kohën tuaj si një qenie të lirë ashtu siç dëshironi është momenti kur e keni fituar sistemin dhe më besoni mua kur të afroheni të bëni atë që dëshironi me kohën do të jesh në të njëjtën kohë me shumë cm njerëzit e panumërt të lumtur pranë jush që do të qëndrojnë më qartë kundër planeve të një rendi të ri që askush nuk na pyeti nëse ne duam apo jo.

Kur jeni i lirë të qëndroni në këmbë me dy këmbët tuaja në kohë dhe të qëndroni pranë tyre është momenti i negociatave të reja është momenti para fazës së lirisë.

Asnjë rezistencë në botë nuk mund të ndodhë pa u lodhur, pa u dhënë dhe pa shkuar vërtet kundër tij, është e gjitha çështje e vendimit të fillimit ..... Sistemi ynë na mësoi të vishnim gjithmonë një maskë dhe të pretendojmë të jemi diçka tjetër përveç atyre që jemi.

Thashë përsëri nuk do të analizoj se çfarë dhe si dhe se nëse bëni ndonjë gjë tjetër në sistemin e tyre thjesht do të dështoni dhe do të humbni kohë ....... Do të përpiqem të ofroj në jetë deri në pikën ku do të arrij ëndrrat e mia për t'i jetuar ata të paktën në zonën time, nuk lëndoj askënd, por përkundrazi ndihmoj zonën time, nuk shkel asnjë ligj të paktën siç jemi tani ....... kur filloj të shkel ligjin me zgjedhjen time të lirë për të ofrimi i jetës do të thotë që komunikimi tani ka lindur, do të ketë një efekt Nëse ka ardhur koha që ne të hyjmë në negociata ...,. It'sshtë koha për ta hedhur poshtë atë dhe për të vazhduar më tej.

Ju mendoni se gjithmonë duhet të shihni rezultatin në çdo dizajn, ndërsa në fakt modelet më dinamike ishin ato që krijuan rezultatin gjatë gjithë rrugës !!!, nuk ka nevojë të filloni të shkoni në Hënë për të zgjidhur problemin tuaj ... .... Ju mund të thoni që unë jam duke shkuar në Hënë për të ditur që ndërkohë problemi juaj do të zgjidhet ...

Nëse do të kuptonit aq sa unë bëra thellësinë e armikut tonë, do të kuptonit shumë thellësisht në këtë moment atë që po ju them ...... Ju nuk keni nevojë të përfundoni rrugën për t'u kurorëzuar Victor, ju duhet të filloni sepse diçka që ju e konsideroni absolute e vërtetë, e drejtë dhe e vërtetë dhe mos ndaloni ta bëni sepse duhet ta bëni atë sidoqoftë nga dita kur keni lindur deri në ditën kur do të vdisni.
Nikolaos Gonos (I huaj)

https://www.facebook.com/groups/701903563920987/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου