VISIONEN


Views:
BY
0 COMMENTS
VISIONEN

Min vision är att genom mina handlingar kunna imitera så många av mina medmänniskor som jag kan.

Jag insåg efter tio års hårt arbete mot ett system att jag insåg att det var fientligt för mig att det fanns få saker jag faktiskt kunde göra för att motstå.

Jag insåg äntligen att ingenting tillhör mig och allt som generationer upplever i mänsklighetens historia har att göra med ögonblicken och motsvarande intressen för jordens härskare.

Fred och krig är ett av dessa ögonblick när de själva väljer när de ska ta dem in i våra liv, välstånd och fattigdom är återigen deras val, vår frihet och slaveri ....

Jag kan inte säga att det är något av mitt eftersom jag måste betala det för alltid i form av ett skattekontor, jag kan inte säga att min tid tillhör mig eftersom den reservdel som jag använder från min tids prestanda är en produkt i börserna och när som helst dess värde kan upphävas, jag kan inte längre vara säker på om min tid kommer att förbli fri när jag befinner mig i en kultur där umoral är dess dominerande element.

Jag kan inte lita på utvecklingen av kultur och vetenskap eftersom de nödvändigtvis tvättas bort av omoralens vinst och intresse.

Jag insåg att om den här kulturen bestämmer sig för att besättningen kommer att uppleva krissituationer, kommer jag inte få mycket möjlighet att kunna välja hur jag ska överleva.

Jag förstod att det i en tid med stor kris är meningslöst att säga att detta är mitt när din granne inte kommer att ha någonting, jag förstod att detta också är en del av deras plan att vända mot varandra.
Med enklare ord rivs begreppen i enlighet med stunderna och krisen som Elit vill föra till mänskligheten.

Om du befinner dig i en tid av förtjockning och lugn och fred, ja, så kan du säga att något är mitt, men om du befinner dig i en tid av skörd och hård kris, bör du omedelbart ha utbildning och medvetenhet för att förstå att om du fortsätter med sagan har du implanterats. inuti dig i betydelse av egendom kommer du att bli en annan bonde av dem som kommer att slåss mot hans medmänniska för att inte stjäla från honom det som teoretiskt är hans eget.

Staten har rätt att stjäla från dig att ta från dig och där talar ingen när en förälder till ett barn som är hungrig försöker stjäla din kyckling kommer du att bli arg .... Och detta är en helt fel utbildning är en helt fel medveten position som igen de som kontrollerar dig lägger i dig.

Vad kan jag göra för att ha 50 får och tusen höns och 5 tunnland grönsaksträdgård för att mata min familj om jag är i byn eller i staden som jag är de minsta ..... Jag är säker på att jag kommer att finna mig inför en armé från hungriga människor som är mina medmänniskor ..... och även om min natur normalt sett bör ta hand om dessa människor, med fel utbildning av denna kultur kommer jag att vända mitt vapen mot den andra ..... Och det är så väldigt dumt och så väldigt fel.
Så jag drömmer om mina handlingar som snabbt visar mina medmänniskor att egot och minen i en tid med djup kris i mänskligheten är det säkra sättet att möta de svåraste ögonblicken i historien.
Även om vi omedelbart adopterar alla med en gemensam och enkel logik att allt ska tillhöra alla, att om vi alla vill tillsammans glömma mitt och egot och vidarebefordra till oss kommer vi att ha möjlighet att överleva i denna uppsatta mänsklighetskris.

Som aktivist, som en person som reagerar, som en enhet som har motstått på så många olika sätt under så många år, har jag kommit fram till att det enda riktiga sättet att motstå varje enhet är att gå vidare till livet.

Vår enda säkra och sanna allierade är livet i sig och naturen. Allt annat är system för ett samhälle som tyvärr inte kontrolleras av oss, den enda tillgången vi har är vår tid och vad vi kommer att uppnå inom det. tiden att erbjuda det vi kallar verklighet.

Allt annat är fiktiva scenarier och fantasier, visioner och drömmar skapade av dem som drar nytta av att ha sina kunder ...

Om du behöver en tredje part för att dricka vatten och en annan att äta, kommer du aldrig att vara en fri person, för att återfå din frihet och stänga av utpressningens verktyg som har skapats på dig måste du gå igenom omedelbart och massivt. i erbjudandet om livet utan att tänka igen att något är ditt ..... Eftersom ju fler gånger du tänker på det desto mer vaknar kunden inuti dig och desto fler kommer de som kontrollerar dig att besegra dig.

Jag har försökt så mycket men så mycket, jag har verkligen slösat bort så mycket ... du skulle inte ens tro på mig om jag sa till dig ... och allt detta för att uppnå oss alla frihet, jag misslyckades eftersom jag gjorde det på fel sätt, jag har alltid velat vara Jag var början och jag var den som skulle dyka upp, jag kunde tänka just nu att jag jagade ära ... Alla fel steg.

Du kan inte ta itu med dem och jag vet att bara den frasen som jag säger dig stör dig inuti dig men det är en verklighet genom min tio års erfarenhet och ansträngning. Det är en väckande sanning att du för närvarande får och sparar tid utan kostnad.

Oavsett hur mycket du tänker, oavsett hur många revolutioner, oavsett hur många revolutioner kommer till ditt huvud eller system, metoder, sätt, ideologier ... de kommer att ha tagit hand om att vara där antingen för att de har förutsett det eller för dina handlingar och din information kommer träna dem att hitta ett sätt att försvara sig själva ..... så länge du försöker få fler människor att göra det du tycker är rätt kommer de att se till att skapa den plattform de kommer att möta dig

Så jag valde levande givers att inte använda några ord, inte för att förklara i djupet, i vad och varför, inte att sätta något som skiljer sig från den centrala idén .... Det vill säga att inte konsumeras i fel betydelse eller missförstånd.

Jag valde att inte vilja att någon skulle följa det på ämnet, det vill säga inte att vara en form av kallelse utan att vara en form av personlig handling som om det råkar vara imiterande, om det inte händer i alla fall har jag hittat min personliga sanning.

På grund av mina erfarenheter valde jag processen med huvudlös operation ...... en handling, en imitation utan att göra dig till en ledare utan att ha särskilda regler, bara ett riktigt erbjudande till min enda allierade, som är livet, för att göra det till det mitt skydd mot min fiende .... Inget mer ingenting mindre.

Jag kunde på mycket djup förklara effekterna och tillbehören i min rörelse, jag kunde förklara vad som exakt orsakar kaos och hur det försöker åstadkomma nya system för balans och ordning efter entropi, men om jag gjorde det skulle jag tvingas använda det igen. begrepp och ord som kan fungera annorlunda i var och en av oss och som skulle vara uppdelande och ta oss bort från den enda sanna sanningen.

Allt jag behöver göra är att prata om min dröm, jag kommer nu att använda det falska målade papperet som jag trodde tillhörde mig för att skapa var och hur jag kan naturliga livskällor.
I det första steget kommer jag att se till att ge jorden sina frön som hon behöver genom naturligt urval för att anta dem som en stor mor och få dem att växa. Och jag kommer att göra detta överallt ... Överallt där jag hör hemma.

Jag talar inte om processen att gå till mitt fält för att odla den, jag talar om processen att ta hand varhelst det finns mark för att ge det en chans att fylla med livet.

Vissa som läser nu kanske tänker på de första invändningarna, det första förnekandet, jag bryr mig inte alls ... Jag känner till kraften i naturen och jag vet att om jag fortsätter i något problem kommer livet i sig att övervinna det.

I en stad med mycket cement tror vi att den inte har tillräckligt med mark men vi glömmer att alla städer har blomsterbäddar, de har parker, kullar och berg som om vi noggrant och baserat på sanningen i livet erbjuder vi alla blir ostoppbara då problemet de kanske vill härskarna i städerna kan inte längre vara ett problem och så i denna plan har vi lagt en enorm broms eller en enorm uppskjutning.

Nästa steg är livets erbjudande, jag drömmer om att göra i mitt område, en plats som för närvarande är livlös, det är bara en plats som står där utan att erbjuda någonting ... att få det att fyllas med liv från alla djur som Jag kan växa upp på egen hand fram till en ung ålder, oavsett om det är höns eller gäss eller vilda kaniner och hur många fler .... Jag vet igen att naturens kraft kan övervinna alla utom alla problem. Det räcker för att aldrig låta min sanning om erbjudandet till livet upphöra

Nästa steg är tidens erbjudande, när du har lyckats och du har vänt spelet och nu från en kund har du blivit en väckt medborgare, när du nu har bevisat i kommunikation att allt är inställt och att allt kan hända och att de inte lätt kan få dig att behöva mat till du samtycker till brott, när du kommer att vara självförsörjande ... vanligtvis inte längre en slav ...... Då kommer du att ha den absoluta tiden för din egen ... målade papper, men om jag tog dig och lade in dig till himlen där det fanns ingen anledning att ha ett tak över huvudet och inte behöva göra stora ansträngningar för att äta då du såg att din tid vänder igen i ditt liv till honom och utnyttja honom göra vad du vill.

Jag vet att allt detta är VÄSENTLIGT, men du vet inte att kommunikationen som går till det genom att göra dagliga övningar är skandalen där maskerna kommer att falla, där de äntligen måste säga sanningen i ditt ansikte om vart du ska och hur mycket. du är irriterande !!! ... Det ögonblick som du lyckas i ditt liv att använda din tid som ett fritt varelse som du vill det är det ögonblick du vann systemet och tro mig när du kommer nära att göra vad du vill med tiden du kommer att vara på samma gång med många cm otaliga glada människor i din närhet som kommer att stå tydligare mot planerna för en ny ordning som ingen frågade oss om vi vill det eller inte.

När du står fritt att stå på dina egna två fötter i tid och stå upp mot dem är ögonblicket för ny förhandling ögonblicket före frihetsstadiet.

Inget motstånd i världen kan hända utan att bli trött, utan att ge och utan att verkligen gå emot det, det är allt en fråga om början av beslut ..... Alla mellanliggande invändningar alla förnekningar härrör helt enkelt från det falska jaget Vårt system lärde oss att alltid bära en mask och låtsas vara något annat än vem vi är.

Jag sa igen att jag inte kommer att analysera vad och hur och att om du gör något annat i deras eget system kommer du bara att misslyckas och slösa tid ....... Jag kommer att försöka erbjuda i livet till den punkt där jag kommer att uppnå mina drömmar att leva dem åtminstone i mitt område, jag skadar ingen men tvärtom hjälper jag mitt område, jag bryter inte någon lag åtminstone som vi är nu ....... när jag börjar bryta lagen med mitt fria val att att erbjuda livet innebär att kommunikationen nu har fötts, det kommer att ha effekt Om det är dags för oss att inleda förhandlingar ...,. Det är dags att dumpa henne och gå vidare.

Tror du att du alltid ska se resultatet i någon design, medan de mest dynamiska designerna faktiskt var de som skapade resultatet på vägen !!!, det finns ingen anledning att börja gå till månen för att lösa ditt problem ... .... Du kan säga att jag går till månen för att veta att under tiden kommer ditt problem att lösas ...

Om du förstod så mycket som jag gjorde djupet hos vår fiende, skulle du förstå mycket djupt i detta ögonblick vad jag säger till dig ... Du behöver inte avsluta vägen för att bli krönad som Victor, du måste börja för något som du anser absolut sant, rättvist och sant och sluta inte göra det eftersom du måste göra det ändå från den dag du föddes till den dag du dör ..

Nikolaos Gonos (Stranger)
https://www.facebook.com/groups/701903563920987/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου